Puhata ja mängida kiirtutvustus – Ori & The Blind Forest (PC)

You may also like...

4 Responses

 1. Kristjan says:

  Pole juba ammu ühetski platvormist nii sõltuvusse jäänud ja vaimustuses olnud kuniks …
  … kuniks jõudsin selle ginso tree lõppu siis kadus igasugune isu ära, mida küll selle kohapeal mõeldi, et kõik on sama head osavnäpud. Paljud on selllekohapeal jänni jäänud, “äitäh” meelidva elamuse eest! Mine hullu tea äkki oleks mulle platvormid meeldima hakanud.

  • Rainer says:

   Olen kuulnud ka jah, et paljudel see häda, aga mu meelest see nüüd NII raske ka polnud. soovitan paaripäevane paus teha ja uuesti proovida. Mul pigem see probs, et pärast seda kohta nüüd olen nii stuck, et ei saa veest välja enam, migni salvestusbugi ja peab uut patchi ootama 🙁

   • Kristjan says:

    Mingi läbi pimeda õnne ja täiesti koba peale sain sealt edasi, nüüd istun järgmise sama nõmeda koha peal kinni. Jätkuvalt olen seda meelt, et hea mäng tõesti aga milleks on vaja nii fustreerivalt keerulisi kohti/tasemeid teha kus vajutad oma näpud valusaks. Mängud peaks siiski pakkuma ennekõike positiivseid elamusi ja läbi selle siis tekitama nö sõltuvust edasi mängida. Selleks ongi siis mõeldud erinevad raskusastmed jne. aga noh ma tõesti ei ole hard core gamer, mu näppud ei ole nii treenitud.

 2. Marko says:

  väga lahe mäng ja ülevaade 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *